Summerschool

In 2 maanden van droom naar aanbod

Welkom lieve vrouw, wat ben ik blij dat je hier bent.

Mijn Summerschool voor startende ondernemers is dé plek waar jij thuis kan komen. Een plek waar alles er mag zijn. Een plek zó vol met liefde dat je niet anders kan dan je ontspannen, de muren om je hart te laten zakken en er helemaal te zijn. Er helemaal te zijn om jouw verlangens, jouw dromen en jouw missie te voelen en te laten stromen.

Om jouw verlangens vervolgens neer te gaan zetten, hier op aarde. Deze zomer ga ik samen met jou, jouw droom concreet maken. Zodat je na de zomer een startklaar plan hebt liggen om je (eerste) aanbod te gaan lanceren. Een aanbod waar al jouw kwaliteiten samenkomen en waar je zo mega blij van wordt.  

Ben jij er klaar voor om jouw dromen te gaan realiseren? 

Reisverslagen van vrouwen die je voorgingen:

 

Het programma van de Summerschool ziet er als volgt uit:

Reisverslagen van vrouwen die je voorgingen:

 

Mijn diepste verlangen

Het organiseren van deze Summerschool is hét resultaat van mijn diepste dromen en verlangens. In de afgelopen maanden legde ik de weg af die jij ook zal gaan afleggen als je deelneemt aan dit traject. Vanuit het verlangen om vrouwen te gaan coachen ben ik stapje voor stapje steeds meer gaan ontdekken hoe dit er voor mij uit zou zien.

Een ontdekkingsreis volgde. Een reis diep naar binnen, naar de kern van mijn bestaan, mijn ziel. Ik voelde oude pijnen, ik hief blokkades op en nam de ruimte om dit allemaal te integreren. Mijn reis vroeg  mij volledig te vertrouwen op mijn gevoel en alle stappen vol overgave te zetten. Mijn businessideeën gingen van hot naar her en niets voelde écht goed. Totdat ik thuiskwam bij mezelf en alles van mij er mocht zijn. Zowel mijn gevoelige, intuïtieve kant als mijn zakelijke, analytische kwaliteiten. 

Het is mijn missie om jouw ditzelfde gevoel te laten ervaren en dit te vertalen naar een prachtig aanbod. 

Veelgestelde vragen 

Wat is ongeveer de groepsgrootte?

Er zullen maximaal 6 deelnemers in de groep zitten.

Tot wanneer kan ik me aanmelden? 

Aanmelden kan tot 25 juni, daarna zijn de deuren gesloten.

Waar vinden de mastermindsessies plaats?

De mastermindsessies vinden plaats op mijn kantoor in Amersfoort.

Staan de data van de mastermindsessies en workshop al vast?

Nee, deze data worden in overleg met de deelnemers bepaald.

Is het belangrijk om bij alle onderdelen aanwezig te zijn?

Ja, bij het ingaan van dit traject kies je voor jezelf en jouw ontwikkeling als ondernemer. Ik verwacht van de deelnemers dat ze dit traject met overgave ingaan en daarom de intentie hebben om alle bijeenkomsten bijwonen. 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, het betalen in termijnen is zeker mogelijk. Je betaalt dan 4 termijnen van € 175.

 

Ben jij klaar om samen jouw ondernemersdroom te gaan vertalen naar een prachtig aanbod?

Plan dan hiernaast meteen je intake gesprek. Heb je nog vragen? Je kan me altijd mailen op hello@sannefolkerts.nl of een DM sturen via Instagram (@avontuurlijkondernemen). De investering voor de Summerschool bedraagt € 600, bij betaling in één keer. Wil je liever in termijnen betalen? Dan kan je in 4 termijnen van € 175 betalen.

Plan hier jouw intake in

Tot straks, mooi mens!