Intuïtief coach - Healing & Coaching - Sanne Folkerts

Als klein meisje was ik erg gevoelig en me bewust van de gemoedstoestand van mensen. Ik ben opgegroeid in een huis vol vrouwen, met mijn moeder en 2 zusjes.

Toen ik moest gaan kiezen wat ik zou gaan studeren bleek ik geen enkel idee te hebben. Ik had vele talenten: wiskunde, economie en sport. Dus na het aflopen van tientallen open dagen was het tijd om een keuze te gaan maken. Ik had geen flauw idee. Dus ik koos voor bedrijfswiskunde, wiskunde vond ik altijd leuk, maar bleek toch niet zo leuk te zijn als je er de hele dag mee bezig was. Gelukkig kon ik nog overstappen naar Bedrijfseconomie en na 2 jaar ben ik Accountancy gaan studeren en tegelijkertijd gaan werken.

Al heel snel merkte ik dat ik best een prima accountant was maar dat het werken me erg veel energie kostte. Na 3 jaar zat ik dan ook al tegen mijn eerste burn-out aan. Op dat moment heb ik mijn baan opgezegd en heb ik besloten om een half jaar te gaan reizen door Australië en Nieuw-Zeeland. Het was geweldig! Daar heb ik besloten om te gaan ondernemen. Voor mij betekende ondernemen vrijheid. De vrijheid om te kiezen hoeveel uur ik wilde werken, hoe lang ik ergens wilde werken en niemand die er iets van vond als ik veel verschillende opdrachtgevers had.

Het ondernemerschap was een fijne tussenoplossing. Ik wist één ding zeker. Ik heb de wereld meer te bieden dan mijn intellectuele vermogens. Maar ja.. wat dan? Dus zolang ik het niet wist had ik in ieder geval een prima leven. Naast mijn ondernemerschap heb ik verschillende studies gedaan zoals homeopathie en psychologie. Beiden super interessant maar ook daar lag mijn hart-verlangen niet.

In 2015 werd ons eerste kind geboren. Dit leidde een tijd in van veel perfectionisme, schuldgevoelens en mezelf op de 2e plek zetten. Pas na de geboorte van ons tweede kind voelde ik dat het weer tijd was voor mij. Ik ging me verdiepen in meditatie, creëren vanuit stilte en flow.

Tegelijkertijd heb ik ook gekozen om opnieuw een carrière in het bedrijfsleven te starten, ditmaal als corporate finance adviseur. Daar hoorde ook een masteropleiding bij. Ik heb er ontzettend veel van ondernemen geleerd maar ik voelde nog steeds dat er meer voor mij moest zijn. Uiteindelijk ben ik in een burn-out beland. Ik heb dit ervaren als een ontzettend heftige periode waarin ik werd uitgedaagd om eindelijk de keuzes te gaan maken om stevig op mijn hartpad terecht te komen. Ik heb mijn baan opgezegd, ben verhuisd met mijn vriend en 2 kinderen en heb heel veel van mijn oude pijnen en overtuigingen aangekeken en opgeruimd.

“Ik wist ineens: dit is mijn doel in dit leven.”

In 2020 ben ik hersteld van mijn burn-out en gestart met mijn onderneming. Op een donderdagavond wist ik ineens wat mijn doel is in dit leven. Ik mag mooie mensen zoals jij gaan begeleiden bij hun transformatie. Een transformatie die je zoveel dichter bij je ware ik brengt waardoor er ook voor jou een leven vol overvloed mogelijk is.  Ik vind het ontzettend bijzonder dat ik dit werk mag doen en ben ontzettend dankbaar dat ik mijn hartpad gevonden heb. Het was een pittige reis en ik ben heel blij met waar ik nu mag staan. 

Intuïtief coach - Healing & Coaching - Sanne Folkerts