Healing & coaching - Sanne Folkerts
Healing

Kom tot rust en zie de wereld vanuit vertrouwen.

Herken je dit?

Hoe zou het zijn om te kunnen vertrouwen dat het universum voor je werkt, dat jouw droomleven er al is en dat je de juiste signalen zal oppikken om tot bloei te komen.

Ben jij klaar om jouw droomleven te gaan leven? En om te leven vanuit flow?

Vanaf mijn twintigste ben ik op zoek gegaan naar een leven vanuit flow. Het was een lange zoektocht waarbij ik meerdere keren tegen een burn-out aan zat, 10 verschillende werkgevers had en regelmatig op het randje van depressie balanceerde: totdat ik een healing methode ontdekte die mijn leven veranderde. Door mezelf te healen leef ik nu het leven van mijn dromen. Ik ervaar flow en de juiste mensen/dingen komen als vanzelf op mijn pad. Ik voel me blij en gelukkig diep vanbinnen ongeacht de buitenwereld, zelfs tijdens deze 2e Corona lockdown.

Ervaringen van vrouwen die je voor gingen:

Ben jij klaar om de healing te ervaren en te ontdekken wat het effect is op jouw leven? Er hebben al meer dan 20 mensen ervoor gekozen om een healing te ontvangen.

De kosten voor een healing zijn € 60 per sessie.

Interesse? Bekijk dan ook zeker mijn unieke trajecten voor een enorme persoonlijke groei.

Plan dan vandaag nog een afspraak in voor een healing op afstand. Je ontvangt de healing vanuit het comfort van je eigen huis.

De healing zal plaatsvinden via Zoom. Je krijgt van te voren de link in je mailbox.

Weet dat je altijd krijgt wat je nodig hebt en dat de healing nog meerdere dagen door zal werken.

Klaar om ook jouw leven te veranderen?

Plan hier jouw healing in

Tot straks, mooi mens!