RISE - healing & coaching - Sanne Folkerts
RISE – healing & coaching

In 3 maanden groeien naar een leven met meer plezier, zelfvertrouwen en zingeving.

Hoi! Ik ben Sanne. In de afgelopen 10 jaar heb ik me ontwikkeld tot coach door middel van opleidingen op het gebied van psychologie, homeopathie en healing. Door mijn burn-out in maart 2020 werd het me duidelijk dat het tijd was hier anderen mee te gaan helpen. In het RISE traject gaan we door middel van een unieke combinatie van healing, visualisatie en coaching jouw droomleven creëren.

Herken je jezelf in de volgende uitspraken?

Leeft een van deze uitspraken ook bij jou?

Dan ben je van harte welkom in mijn traject genaamd RISE.

In 3 maanden gaan we een deep dive maken in jouw leven. We gaan onderzoeken wat jouw dromen zijn en hoe je deze kan gaan bewerkstelligen. We gaan op de ultieme zoektocht naar jou. Wie ben jij? Welke angsten en pijnen beheersen jouw leven? Hoe herken je de stem van jouw intuïtie?

Je intuïtie is je kompas en zal je de weg naar jouw mooiste leven wijzen. Ik help jou om je kompas te leren lezen zodat jij kan gaan groeien. Je zal gaandeweg steeds meer vrijheid en plezier in je leven gaan ervaren. Daarmee zal je jouw familie en vrienden  inspireren om hetzelfde te gaan doen.

Stap je in het RISE traject dan krijg je:

Voor wie is RISE traject niet?

Natuurlijk zou je het de komende maanden nog eens zelf kunnen proberen, maar wees eens eerlijk, wat heeft dat je tot nu toe opgeleverd? Hoe lang duurde het voordat je weer terug gezogen werd in het dagelijkse leven? Als je nu ECHT stappen wil gaan zetten in je persoonlijke ontwikkeling en dit niet allemaal alleen wil uitzoeken, doe deze investering dan, voor jezelf.

Ben jij klaar om megastappen te gaan maken in je persoonlijke ontwikkeling?

Stuur me een mail of een DM op Instagram dan plannen we een intake gesprek. Tijdens de intake kunnen we beiden bepalen of we een klik voelen. De investering voor RISE bedraagt € 899, bij betaling in een keer. Wil je liever in termijnen betalen? Dan betaal je 2 termijnen van € 500 of 3 termijnen van € 375. Voor ondernemers kunnen de kosten van het RISE traject als bedrijfskosten worden opgenomen. 

Ik kan niet wachten om jou binnenkort te ontvangen in mijn praktijkruimte in Harderwijk of online via Zoom. Afstand is geen probleem, online kan het net zo goed als live.

Deze vrouwen gingen je voor: